Datingcoach Princess Anna geeft ook veel in return, met mijn 14 jarenlange ervaring in de erotische branche (klik op voorgaande blauwe woorden indien jij mij nog niet kent) schakel ik niet alleen over op het Princess zijn, maar vind ik het vooral belangrijk om het stokje door te geven middels mijn rugzakje vol aan kennis. 

Waarom stop je zelf dan, als je er nog wel plezier uit haalt om anderen die zich binnen de branche begeven te voorzien van bruikbare kennis? Nou ik dwaal van de branch af, omdat ik vind dat mannen vrouwen vele malen beter kunnen behandelen. Daar waar de behoefte van de man direct op erotiek gefocust is, ligt er heel eerlijk gezegd bij de vrouw een hele andere behoefte onder alvorens zij volledig bereidt is om over te gaan op erotische intimiteit…. daarom kun jij vanaf nu bij mij terecht als man die wil groeien. In de vorm van coaching gegeven door een expert in het vakgebied. 

Ik moet het verhaal vanaf hier nog iets logischer in elkaar zetten, maar hier heb ik speciaal voor jouw  😉 alvast de inleiding:


Tinder

Zelf zit ik even in het proces van denken wat ik verder wil. Zo heb ik mezelf aangemeld op Tinder. Ik heb mijn profiel zo ingericht dat ik de serieuze man aantrek die bereid is om voor 1 dame te gaan. 

Ik heb mezelf voor genomen om met een paar matches in gesprek te gaan en zodra deze matches er zijn niet verder te gaan met swipen. Zo kwam ik dus al redelijk snel in contact met een jonge man die er op de foto’s niet uit ziet als mijn type, maar wel als man die ik als veilig bestempel. In mijn carrière binnen de erotische branche heb ik namelijk keer op keer mannen ontmoet die de vrouw niet trouw blijven. In mijn prive situatie is dit waar ik voor pas. 

Middels zijn profielfoto komt hij helemaal niet tot zijn recht (/potentie?). Denk aan typetje ‘jongetje’ die nog geen man is, geen profieltekst ingevuld en foto’s met auto’s zoals een ‘jongen’ op cartuningshows bij de foto zou gaan poseren, omdat het een dromer is in plaats van een aanpakker een doener een ondernemer.

Echter zag ik wel een gedeelde interesse wat er voor zorgde dat ik de ontmoeting wel een kans wilde geven. Ik ben heel blij dat hij zichzelf tijdens onze eerste ontmoeting veilig bij mij voelde. Zo veilig dat hij zich kwetsbaar durfde op te stellen. Zo deelde hij dat hij jaren rust had genomen van vrouwen om een voorgaande situatie te verwerken en dat hij vroeger nooit de populairste was met vrouwen maar juist het kneusje. Het sukkeltje die in zijn schulp kroop en daardoor niet tot bloei kwam. 

Om mijn boek te schrijven verricht ik onderzoek en tijdens het onderzoek ging ik opzoek naar wat een vrouw in een man wil. Zo kwam ik naar mijn verbazing op het volgende uit: ‘Een vrouw wil graag een man waar veel vrouwen achter aan zitten’. Zo heb ik zelf wel eens op Instagram gereageerd op berichten van een bekende BN’er, niet omdat ik zijn aandacht wilde, niet omdat ik het een uitdaging vindt dat hij bekend is, niet omdat ik het een uitdaging vindt omdat hij al veel vrouwen achter zich aan heeft, maar puur en alleen om het feit dat ik zag dat hij 1 van mijn dromen al heeft volbracht en hier graag meer informatie over wilde inwinnen. Pas vanaf het moment dat hij een persoonlijke boodschap voor mij insprak, als fake check en ik de uitstraling in zijn ogen zag, de twinkeling in zijn ogen richting mij.. ja pas toen! Ben ik die sparkle voor hem gaan voelen. Dat ter zijde heb ik het toch verder uitgeschreven mbt tot deze Tinderboy 😉

‘Een man waar veel vrouwen achter aan zitten, iets dat zeldzaam is, het winnende lot uit de loterij, denk aan iets wat jouw uniek maakt. Een heel duidelijk voorbeeld is een beroemd persoon’. 

Bij mij is deze man van Tinder het juiste voorbeeld. Ik zag hem met de auto’s op de foto staan en op dat moment had ik nooit kunnen bedenken, dat hij, die als beroep chauffeur heeft ingevuld en dit ook echt als zijn beroep heeft, toch afkomstig te zijn uit de hoek van autotechniek, monteur voor een raceteam is geweest en daarmee de hele wereld over vloog van gewoon op Zandvoort, naar Abu Dhabi tot aan Australië. Wat ik geweldig vind! omdat ik ook de hele wereld over reis. Als klap op de vuurpijl heeft deze man een eigen transport bedrijf en is dus ook prima in staat om zorg te dragen over een vrouw. 

Toch heeft deze man maar 20 matches in 1 heel jaar, daar waar ik er al 20 op 1 dag heb als het er al niet 100 zijn 😉 en daarom neem ik jou graag verder mee in mijn boek voor het geven van een stukje begeleiding. In deze hoe je een vrouw tijdens een betaaldienst van a tot z goed behandeld. Vanaf het eerste moment waarop je contact met haar zoekt, tijdens de date zelf en na de date. 

Vanuit passie zal ik jouw helpen bij de juiste stappen. Op moment van schrijven 10 November 2020 ben ik nog op een locatie voor mijn eigen rust. Ik zal geen IRL ontmoetingen doen. Wel kan ik alvast online een coachingstraject beginnen. Mijn advies is ook behulpzaam voor andere vormen van dating. Zo kan ik bijvoorbeeld jouw Tinderprofiel onder de loep nemen, coaching geven middels screenshots van een whatsapp gesprek waar jij vast loopt of via een 1 op 1 videochat kan ik jouw mondelinge begeleiding geven. 

Een afspraak plan je in middels de whatsapp op mijn Belgische nummer (ik woon en reis trouwens heel Nederland af ;)) +32470263973